Borélesztő vörösborhoz 20 g

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

210,00 Ft
( Egységár: 10500 Ft/Kg )

Tömeg: 0.5000 kg

Termék leírás

Termékleírás:
-          Borélesztő vörösborhoz 20 g
-          Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
-          A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Jótékony hatás:
-           
Összetevő:
-           
Felhasználási javaslat:
-          Adagolás:
-          Vörös musthoz, 15-25 g/hl
-          Gyümölcshöz 10-25 g/hl
Tárolás:  
-          száraz, hűvös helyen tartandó.