K-Obiol 25 50ml

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

3 529,00 Ft
( Egységár: 70580 Ft/Liter )

Tömeg: kg

Termék leírás

Rovarölő permetezőszer raktári kártevők ellen.
Adagolása: 50 ml / 100 m2 felületre, 1 ml/1 mázsa termény (50 ml/5 liter)
Hatóanyag: deltametrin 2,6%, piperonil-butoxid 24%
Üres raktárak fertőtlenítéséhez a tárolótér kiürítése és kitakarítása után felülettől függően 5 - 10 liter/100 m2 permetlé felhasználásával kell a készítményt kijuttatni, a felületre egyenletesen kipermetezve. A kezelt területen a készítmény hatástartama szakszerű felvitel mellett kb. 2 hónap.
Csak 1 dl, vagy nagyobb kiszerelésnél: A készítményt a termény tervezett tárolás időtartamától, továbbá a tárolási körülményektől függően kell adagolni. A 10 ml/t dózis egyenletes felvitellel, jó minőségű tárolóban, szakszerűen kezelt terményen 6-10 hónap hatástartalmú. az előbbiek hiányosságaiból eredően a hatástartam ennél rövidebb lehet, ezért a kezelt terményt a kezeléstől számított 3-4 hónap múlva - s ettől kezdve az akkor tapasztalt növény egészségügyi helyzetnek megfelelő gyakorisággal - ellenőrizni kell. Az ismételt ellenőrzés különösen fontos akkor, ha a tárolt termény Tribolium fajokkal fertőzött.A felhasználásra engedélyezett magasabb mennyiség (20 ml/t) hatástartalma lényegesen hosszabb, szakszerű felvitel és kiváló tárolási körülmények mellett megközelítően 1 év. A tárolt termény kártevő mentességét a kezelést követő 4-5. hónaptól kezdve rendszeresen ellenőrizni szükséges.A készítményt a betárolásnál a szállítószalagról lehulló, vagy a tárolás során a technológiai előírás szerint mozgatott terményre egyenletes elosztást biztosító módon – gyenge nyomású szórófejjel – 1000 ml/t permetlében kell kijuttatni.
Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait. Felhasználás előtt olvassa el a használati utasítást és győződjön meg arról, hogy megértette!
Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a termék címkéjén található használati utasítást!