Protect combi hangyairtó csalétek 3db

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

1 450,00 Ft
( Egységár: 483.33 Ft/Db )

Tömeg: 0.0500 kg

Termék leírás

A képen a jobb oldali termék!
A PROTECT Combi hangyairtó csalétek beltéren kültéren (lakásban és teraszon) használható hangyairtó csalétek.
A különleges csalétek ellenállhatatlanul odavonzza a hangyákat a csapdához.
A rovarok által elszállított irtószer az egész kolóniát elpusztítja, így a probléma a forrásánál szüntethető meg.
Kettős hatóanyaga révén azonnali és hosszútávú hatással is rendelkezik.
Felhasználható:
Kerti hangyák irtására. A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az emberek és a háziállatok véletlen-szerűen fogyasszanak a termékből.
Használati utasítás:
A csalétket tartalmazó mű-anyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztó-korongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!
A tartós hatás érdekében célszerű a csalétek állomást hosszabb ideig egy helyen használni. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a Protect fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.