Sárgalap nagy 10db

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

2 419,00 Ft
( Egységár: 241.9 Ft/Db )

Tömeg: 0.5000 kg

Termék leírás

Bio Plantella sárga lapok 10 db / csomag
Kiváló mechanikus és teljesen természetes védelmet nyújt a zölséges és a gyümölcsös kertekben a legkülönfélébb kártevőkkel szemben.
Ragadós lapok, sárga lap, ragadós színcsapda használatának előnyei:
.          a gondosan kiválasztott sárga szín biztosan csapdába csalja a kártevőt;
·         az erős és gyorsan ható rovartani ragasztóra az egészen könnyű kártevők is ráragadnak, nem lemosható és nem ázik el;
·         mivel ellenállóak a hőmérséklet-változásokra és a nedvességre, a lapok tartósan (akár több hónapig is) a helyükön maradna, még magas (20 fok Celsius fölötti) hőmérséklet esetén is;
·         szilikonos papír védi a lapokat a kiszáradástól, akkor sem száradnak ki, ha hosszabb ideig tároljuk őket;
·         az akasztófülek segítségével könnyen kihelyezhetők, a lemezek a kiválasztott helyen maradnak.
Sárga lapok leírás:
A sárga lapok, ragadós lapok gondosan kiválasztott sárga árnyalata menthetetlenül csapdába csalja a kártevőket: a cseresznyelegyet, a különböző  paránypilleféléket, az almamolyt, az olajbogyó-fúrólegyet, a szilvadarazsat és az egyéb kerti kártevőket, többek között a levéltetveket, az üvegházi molytetveket, a levélbogárféléket, a levélbolhákat, a rojtosszárnyúakat és a különböző legyeket, különösen a hagymalegyeket. Ha a kártevő megközelíti a lapot, ráragad a gyorsan ható rovartani ragasztórétegre.
Bio Plantella sárga lapok Csomagolás
10 ragadós lap
A sárga ragadós lapok használata:
A növények eredményes védelméhez egyenletesen elosztva helyezzen 20-24 lapot 100 nm gyümölcsösben, üvegházban vagy szabadban lévő ültetvényen. A magasabbra növő zöldségféléknél (paradicsom, uborka) több lap kihelyezését javasoljuk. Ha a ragasztós felületet beborítják a kártevők, cserélje újra.
A lapokat úgy helyezze el, hogy az ágak közelében lógjanak, de ne ragadjanak hozzá a levelekhez vagy ágakhoz. A zöldségkertekben egy földbe szúrt karóra akassza. A gyümölcsfák virágzásakor távolítsa el a ragadós lapokat, nehogy a méhek beleragadjanak.
A gyors beavatkozás érdekében használható annak megállapítására is, hogy milyen kártevők jelentek meg a kertben.
Bio Plantella sárga lapok 10 db os Tárolása
A sárga lapokat száraz helyen, legfeljebb 35°C hőmérsékleten, gyermekektől elzárva és élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tárolja.
Eltávolítás
A ragasztós szalag és csomagolása a kommunális hulladékba dobható.
A Bio Plantella árga lapok 10 db os ragadós lapok gondosan kiválasztott sárga árnyalata menthetetlenül csapdába csalja a kártevőket: a cseresznyelegyet, a különböző  paránypilleféléket, az almamolyt, az olajbogyó-fúrólegyet, a szilvadarazsat és az egyéb kerti kártevőket, többek között a levéltetveket, az üvegházi molytetveket, a levélbogárféléket, a levélbolhákat, a rojtosszárnyúakat és a különböző legyeket, különösen a hagymalegyeket. Ha a kártevő megközelíti a lapot, ráragad a gyorsan ható rovartani ragasztórétegre.